maandag 18 juli 2016

Verslag: Open Avond - Knap Verzorgd


Hey,
Jullie kennen de nagelsalon van Marianne natuurlijk wel van mijn blogposts over de salon. Die kun je allemaal vinden op mijn blog onder het kopje "Marianne's Nails & Beautycare". Maar nu heeft ze de opleiding schoonheidsspecialiste ook afgerond en is het dus meer dan alleen een nagelsalon. Je kunt er verschillende gezichtsbehandelingen laten doen, het gelaat laten waxen, je wimpers of wenkbrauwen laten verven en nog veel meer (kijk even op de website voor meer info over wat ze allemaal doet en de prijzen)! Ook heeft ze een fijne gezichtsproductenlijn te koop die ze gebruikt in de salon en die na te bestellen zijn voor het gebruik thuis. Omdat er zoveel vernieuwingen waren wilde ze dit graag vieren met een open avond, met een gezellig hapje en drankje en natuurlijk het voorstellen van de nieuwe productenlijn. Ook kreeg iedereen aan het einde van de avond een goodiebag mee naar huis. Daarbij is het je misschien al opvallen dat de naam van de salon is veranderd, de salon heet nu: Knap Verzorgd! Naar mijn mening een super leuke naam! Ik was ook op de open avond om de mensen wat meer te vertellen over mijn blog en ik vond het zo leuk dat ik aan Marianne de foto's heb gevraagd en jullie even wil laten zien hoe de open avond was en natuurlijk vertel ik je even wat er nieuw is! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!




Er staat als eerste een prachtig bord in de tuin, zo is het net wat duidelijker dat de salon hier zit.


Dit is het bord dat je ook zag in mijn DIY Promotiebord video zag (klik hier voor die video). Deze stond met nog drie andere borden op een tafeltje waar ik bij stond om de mensen wat meer te vertellen over wat ik doe met mijn blog.


De goodiebags stonden al klaar, en wat zijn ze mooi! Ik heb er zelf ook een gekregen en ik vond het echt ontzettend leuk gedaan! Mijn complimenten!


Links achter en op de voorste rij zie je de nieuwe producten van Purple Rose die Marianne dus in haar salon gebruikt en die je zelf ook thuis kunt gebruiken. Mocht je hier geïnteresseerd in zijn dan kun je natuurlijk contact opnemen met Marianne, haar contactgegevens kun je vinden onderaan dit artikel. Verder zijn er nu ook leuk armbanden, oorbellen en super schattige pincetten te koop in de salon. Voor jezelf, of natuurlijk als een klein cadeautje.


Er was een hele mooie taart gemaakt voor Marianne, helemaal gemaakt in het thema van de open avond.


Heel veel mooie bloemen!


Marianne zag er prachtig uit, hier stond ze gezellig te kletsen met wat gasten.


En de lekkere stoel waar de behandelingen gedaan worden.


Er lagen hier en daar ook wat NailDesign boeken, dit vind ik altijd zo vet! Hier staan echt de meest bijzondere plaatjes en weetjes in.


Dit is de informatie over de nieuwe productenlijn.


Dit is een van de andere borden die ik heb gemaakt.

Dat waren de foto's van de open avond, het was heel erg gezellig en ik ben heel erg trots op Marianne.

Contactgegevens:

 KvK: 63340275

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, kun je een reactie achterlaten onder dit artikel of mailen naar: lifetalktogether@outlook.com. Volg mij ook op Instagram en Bloglovin' om op de hoogte te blijven van alles wat er rondom mijn blog gebeurt! 
Bedankt voor het lezen van dit artikel en tot de volgende!
-xxx-
Nienke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten