zondag 6 december 2015

Marianne's Nails & Beautycare: Kerstnagels


Hey,
De feestdagen komen nu steeds dichterbij en dat betekent dat we weer helemaal los mogen gaan met glitters, rood, groen, kerstboompjes en andere tierelantijntjes. De kerstperiode is Marianne's favoriete seizoen en ze heeft voor het artikel van deze maand weer hele leuke kleuren en nagellakjes uitgezocht. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!



Marianne heeft eens in de zoveel tijd nieuwe kleuren gelpolish en natuurlijk moeten we die ook even aan je laten zien omdat ze heel erg geschikt zijn voor de feestdagen.


Natuurlijk heeft Marianne drie verschillende kleuren rood, een zilveren gelpolish, een gouden gelpolish en daarnaast heeft ze nog een mooie donkere paars en een aparte blauwe kleur. Die laatste twee zijn natuurlijk ook heel erg geschikt voor oud en nieuw. De gelpolish blijft heel lang zitten en ziet er netjes en verzorgd uit, geschikt voor de hele maand dus.


Voor de nagellak liefhebbers onder ons is er ook nog wat, Marianne heeft nu voorbeelden gemaakt met hele lange stiletto nagels maar natuurlijk kan dit ook op je eigen nagels of met een verlenging laten doen. Zoals je ziet veel rood, en zie het leuke kerstboompje! Ze heeft lakjes van het merk "Golden Rose" en "HEMA" gebruikt.


Hier heeft ze nog meer kleurtjes uitgezocht van "Golden Rose", "HEMA", "Catrice", "Essence", "Boulevard" en "Essence". Zo kun je je eigen nagels ook klaarmaken voor de feestdagen.

Neem zeker contact op met Marianne om eens af te spreken in de salon, zo kun je samen met haar kijken naar wat jij leuk vind voor de feestdagen. Alles is mogelijk en het is er warm en gezellig!

Wij hopen dat je dit artikel weer leuk vond!
Natuurlijk wil ik je nog even wijzen op wat Marianne allemaal doet:
Gel nagels
Fiber-Gel nagels
Acryl nagels
Manicure
Handmassage
Probleem nagels
Nagel bijters
 
Contactgegevens:

 KvK: 63340275

En stuur een mailtje als je de maandelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes rondom de salon! Het is heel erg leuk en zeer vermakelijk om te lezen!

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, kun je een reactie achterlaten onder dit artikel of mailen naar: lifetalktogether@outlook.com. Volg mij ook op Instagram en Bloglovin' om op de hoogte te blijven van alles wat er rondom mijn blog gebeurt! 
Bedankt voor het lezen van dit artikel en tot de volgende!
-xxx-
Nienke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten