zondag 27 september 2015

Marianne's Nails & Beautycare: Manicure


Hey,
De herfstperiode is aangebroken, en dat betekent dat de blaadjes weer van de bomen vallen, de regen met veel bombarie uit de lucht klettert, de truien weer uit de kast kunnen en de handen en nagels droog worden. Voor dat laatste ben ik altijd weer bang zodra de laatste warme dagen echt voorbij zijn, ik word vaak ziek en letterlijk alles wordt kurkdroog. Gelukkig kun je bij Marianne's Nails & Beautycare terecht en word je even lekker verwend. Dat kunnen we allemaal wel gebruiken toch? Ben je benieuwd hoe Marianne jou handen en nagels helemaal klaar maakt voor de koudere dagen? Lees dan snel verder!



Natuurlijk staat er in de salon een heerlijke kop thee klaar om mee te beginnen.

Nu verder naar de stappen!


Stap 1: Om alles te desinfecteren gebruikt Marianne deze Purifier van Nail Creation.


Stap 2: Dan gaan de handen in een manicure bowl met een verzorgende olie, dit zorgt ervoor dat de handen heerlijk zacht worden. Lekker!

Stap 3: Nu volgt er een heerlijke arm- en handmassage om lekker te ontspannen, dit duurt ongeveer tien minuten.


Stap 4: Vervolgens gaat ze aan de slag met de nagels, als eerste worden de nagelriemen teruggeduwd met een bokkenpoot. 


Stap 5: Dan is het tijd om de nagels te ontvetten, dat doet Marianne met deze Finishing Wipe. Zo wordt al het vet weer verwijderd wat terecht is gekomen op de nagels. Dit is zodat de lak straks goed blijft zitten.


Stap 6: Dan is het aan u om te bepalen in wat voor vorm de nagels gevijld worden, alles is mogelijk.


Stap 7: Omdat er bij het vijlen vaak wat stof vrij komt gebruikt Marianne de Florence Nail Clean om de nagels stofvrij te maken. Dit is heel belangrijk voor de volgende stap.


Stap 8: Dan brengt ze de Florence Ridgefiller aan om oneffenheden in de nagel op te vullen. Zo is er een gladde basis voor de lak.


Stap 9: Dit is de basislak, hiermee worden de nagels gelakt voordat de kleur er op gaat.

Stap 10: Dan is het aan u om een kleur voor op de nagels te kiezen en hiermee worden de nagels dan gelakt.


De vaste merken van Marianne is Golden Rose en Florence, dit zijn goede merken met de juiste kwaliteit voor een nagelsalon.


Maar natuurlijk zijn er nog veel meer leuke merken/kleuren om uit te kiezen en heeft ze zoals je ziet bijna alles. Voor iedere gelegenheid is er iets aanwezig. Mocht u een specifieke kleur willen hebben, dan is het altijd mogelijk om van te voren even te bellen/mailen om dit door te geven. Marianne zorgt dan dat ze de kleur heeft.


Uw keus kan ook vallen op Gelpolish, dan zijn dit de kleuren die Marianne heeft, heel erg gaaf allemaal! Ook hiervoor geldt dat voor specifieke kleuren er altijd gebeld/gemaild kan worden.


Stap 11: Nadat de kleur is aangebracht is het tijd voor de Florence Top Polish, dit zorgt ervoor dat alles mooi blijft zitten, de nagels glimmen en de nagels niet snel beschadigd worden.


Stap 12: Tijd om de nagelriemen in te smeren met olie met perzikgeur, dit wordt vervolgens even lekker ingemasseerd.


Stap 13: Dan is het tijd om de handen te masseren met een geschikte handcrème, zoals u ziet is er genoeg voor ieder huidtype. Iedere hand wordt ongeveer vijf minuten gemasseerd.


En dan ben je natuurlijk helemaal ontspannen en klaar voor de herfst, het is belangrijk om even lekker tijd voor jezelf te nemen en ik denk dat je dan bij Marianne's Nails & Beautycare aan het juiste adres bent. 

Wij hopen dat je nu een beter beeld hebt van wat een manicure eigenlijk inhoudt en natuurlijk dat je eens langs gaat om lekker te ontspannen.

Natuurlijk wil ik je nog even wijzen op wat Marianne allemaal doet:
Gel nagels
Fiber-Gel nagels
Acryl nagels
Manicure
Handmassage
Probleem nagels
Nagel bijters
Contactgegevens:

 KvK: 63340275

En stuur een mailtje als je de maandelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes rondom de salon! Het is heel erg leuk en zeer vermakelijk om te lezen!

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, kun je een reactie achterlaten onder dit artikel of mailen naar: lifetalktogether@outlook.com. Volg mij ook op Instagram en Bloglovin' om op de hoogte te blijven van alles wat er rondom mijn blog gebeurt! 
Bedankt voor het lezen van dit artikel en tot de volgende!
-xxx-
Nienke


2 opmerkingen: