donderdag 25 juni 2015

Voorstelartikel: Eline Vliegenberg!




Lieve lezers van Life Talk Together ♥,
Mijn naam is Eline Vliegenberg, 21 jaar en blog zelf ook.
Ik ben met Nienke een samenwerking gestart en we gaan voor elkaar gast artikelen schrijven. Zo af en toe kun je dus ook een beetje Elinnee94 (wat mijn blognaam is) op LifeTalkTogether verwachten en andersom.
Dit kan natuurlijk niet zonder mij eerst voor te stellen, dus dat ga ik doen door middel van deze tag.



Vraag 1 ; Wat is je favoriete kleur?

Mijn favoriete kleur is blauw. Groenblauw, aqua, turqois, navy, kobalt, ja  alle kleuren blauw vind ik mooi.


Vraag 2 ; Wat is je favoriete nummer?

Dat vind ik een lastige, heel lang is dat 14 geweest, ik weet niet of ik nog wel echt een ‘lievelingsgetal’ heb.


Vraag 3 ; Wat is je droombaan?

Schrijven is echt mijn grote liefde, hier wil ik dus ook zeker mijn droombaan van gaan maken. Ik zal nog wel verder door willen gaan met bloggen en het lijkt me ook tof om een roman te schrijven, nadat ik afgelopen jaar mijn gedichtenbundel heb gelanceerd ben ik hier ook mee bezig. Ik weet dat ik nooit fulltime zou kunnen werken, maar een parttime creatief administratieve baan lijkt me wel echt geweldig. Op het moment ben ik ook druk aan het solliciteren naar deze functie bij toch ook wel mijn droom bedrijf.

 
Vraag 4 ; Waar zie je jezelf wonen, als je op jezelf woont?

Wederom een lastige vraag. In mijn dromen heb ik een mooi huisje, het liefst een beetje ouderlijk met hout (denk aan een boerderij). Modern gecombineerd met country. Oe, en allemaal ouderwetse accessoires.
Helaas blijft het bij dromen, want voor mij is ‘op mezelf wonen’ misschien een net iets grotere stap dan voor een leeftijdsgenootje.
Dit onderwerp ligt ook vrij gevoelig, van de ene kant wil ik het allemaal heel graag, maar van de andere kant breekt het me ook, omdat ik weet dat ik het mentaal (en financieel)  allemaal niet kan hendelen.

Vraag 5 ;  Wat is je favoriete manier van reizen?

Buiten schrijven om, is reizen misschien wel mijn favoriete bezigheid. Het liefste wil ik de hele wereld zien, alle plaatsen en alle steden. Mijn favoriete manieren om te reizen zijn niet zo moeilijk: de trein (behalve in de spits, bah alles hutje-mutje) en het vliegtuig hebben absoluut mijn voorkeur.

Vraag 6 ; Wat doe je in je vrije tijd?

Als ik niet bezig ben met mijn blog of YouTube-kanalen heb je grote kans dat ik in de stad ben, regent het of zijn de winkels dicht dan zit ik waarschijnlijk Flikken Maastricht te kijken. Flikken Maastricht is echt een uit de hand gelopen hobby van me. Soms vraagt mijn moeder aan me: “Eline, heb jij het script geschreven ofzo?”, nee Flikken Maastricht gaat nooit vervelen. Ik heb zelfs een keer mogen figureren in de aflevering “paardenkracht”.



Vraag 7 ; Wat is je favoriete kledingwinkel?

Laat ik dat nou net het moeilijkste vinden wat er is, kleding vinden die je zoekt.
Dit gaat bij mij echt met vlagen, maar meestal kan ik bij Primark, Lenssen Manders (totaal het tegenover gestelde, Lenssen Manders is namelijk allemaal merk kleding) of Boohoo wel iets vinden. Waar ik ALTIJD slaag is in Portugal bij Pull & Bear of Bershka (in Nederland slaag ik bij deze winkels nooit).

Vraag 8 ; Van wie zou je een concert willen zien?

Ik ben niet zo’n drukte-opzoek-meisje, maar ik ben fan van Avril Lavigne eigenlijk al zolang ik me kan herinneren dus dat lijkt me wel gaaf. Ik ga wel ooit in het Casino naar van die optredens, hier heb ik al ooit een aantal idolen van me gezien. Oh, ik zou ook best een keer naar Expensive Soul of D.A.M.A willen, dat zijn Portugese bands.


Vraag 9 ; Wat is je favoriete thee smaak?

Ik vind op koudere dagen vanille-rooibos erg lekker, nu ben ik meer van de fruitige smaken zoals mango/peach.
 
Vraag 10 ; Verzamel je iets?

Ik verzamel echt álles. Hoewel de laatste tijd het een stuk minder is geworden, tot voor kort kon ik nog geen afscheid nemen van een bonnetje. Als vrienden 1 ding zouden moeten noemen wat ik zou ‘verzamelen’ zou dat parfum zijn. Ik ben dol op parfum!
 
Vraag 11 ; Zonder wat kan je niet slapen?

Ik kan echt niet slapen zonder mijn oortjes in te doen, meestal moet ik ook echt even wat filmpjes op YouTube kijken voordat ik in slaap val, maar als ik echt heel moe ben heb ik net YouTube op kunnen starten.

Vraag 12 ; Wat zou je met 1 miljoen doen?

My god, ik zou er echt een wereldreis mee maken ofzo. Nee dat haal ik niet. Ik denk dat ik mijn beste vriendinnetje opbel. Om samen in Londen te shoppen, meteen door naar Disney en ik laat haar het mooiste plekje van de wereld zien: “Olhos d’ Agua”.

Vraag 13 ; Wat is je favoriete make-up merk?

Mijn grote liefde zijn de lipsticks van M.A.C. zeker een favoriet merk dus. Qua budgetmerk is dat denk ik Essence of HEMA.

Vraag 14 ; Wat is je Favoriete snack?

Chips, ik ben echt dol op chips, echt een gevaar. Ook vind ik borrelnootjes erg lekker. Dropjes kun je beter ook uit mijn buurt houden en voor zure wormpjes hetzelfde verhaal.

Vraag 15 ; Wat is je favoriete seizoen?

Herfst en lente. Ik kan niet kiezen, is het je al opgevallen? Het begin van de herfst is echt zo fantastisch. Overal blaadjes, de geur van de bomen, de geur van herfst regen. Ik ben er dol op. In de lente word ik vrolijk van alle diertjes, het lentezonnetje (al kun je dat, op het moment dat ik dit schrijf niet zeggen). Zelf houd ik niet zo van die benauwdheid in de zomer, dus de lente is perfect.

Vraag 16 ; Slaap je met de deur open of dicht?

Meestal dicht of op een kiertje. Mijn kamer grenst aan die van mijn ouders en dat dempt toch geluid. Mijn moeder kijkt TV voordat ze gaat slapen en ik zit vaak nog een video te bewerken of iets dergelijks. Op de een of andere gekke manier hoor je, als de deur open staat, het geluid beter in de andere kamer.

Vraag 17 ; Waarom ben je begonnen met bloggen ?

Ik begon met het maken van video’s op YouTube, maar schrijven is mijn passie. Vroeger had ik wel eens van dit soort blogs gehad, dus besloot ik een nieuwe blog te starten.
Ik houd van eerlijkheid! Qua beautyproducten die ik review koop ik, net als Nienke, zelf. Soms heb ik het idee dat, als je producten opgestuurd krijgt (of zelfs geld KRIJGT om producten te reviewen) je niet helemaal stil staat of het ook dat geld waard is. Ook heb ik een persoonlijke touch aan mijn blog, omdat ik veel gepest ben moet ik ergens mijn ei kwijt.
  
Vraag 18 ; Heb jij je geabonneerd op een magazine?

Op het moment niet, daar heb ik ook echt geen tijd voor. Soms koop ik een magazine, ligt het een week of 2 ergens rond te slingeren en denk ik daarna ‘oh die had ik ook nog’. Vroeger had ik wel verschillende abonnementen. Wel ben ik geabonneerd op de Beautybox, telt dat ook?

Vraag 19 ; Wat deed je om 12uur vannacht?

Ik kan natuurlijk niet vooruit in de tijd kijken, maar waarschijnlijk ben ik dan net aan het klaarmaken om te slapen, kijk een YouTube video, app met vrienden of leg ik nog een laatste hand aan een video en/of artikel.

Vraag 20 ; Wat is je favoriete parfum ?

Oei, voor een parfume hoarder is dit echt een vraag die onmogelijk te beantwoorden is. Met gesloten ogen ga ik toch voor “Chloé – Love Story”. Zeker voor een feestje, heerlijk vrouwelijk en mysterieus. Ook is “Hypnotic Posion” echt een fantastische mysterieuze geur. Oké deze vraag is echt de meest verschrikkelijke vraag van deze hele vragenlijst, want er zijn zo veel lekkere geuren “Red Musk” van “The Body Shop” is ook echt een favoriet!

Met deze vraag zijn we aan het einde gekomen van de tag. Ik hoop dat jullie hem leuk vonden en dat jullie nu iets meer van mij weten.

Laat een leuke reactie achter en ik zal het leuk vinden als je ook eens een kijkje neemt op mijn blog : “ http://elinnee94.blogspot.com”.

Liefs,
Eline




Geen opmerkingen:

Een reactie posten