donderdag 12 februari 2015

Nieuwe Collectie: Essence - Trend Edition - Cinderella


Hey,
Droomde jij vroeger ook dat jou hetzelfde zou overkomen als Assepoester? Wilde je ook zo graag trouwen met een prins die jou schoentje op een bal vond waar je eigenlijk helemaal niet mocht komen van je moeder en stiefzusters? Jij kunt jou droom een klein beetje waar maken, want op 12 maart 2015 zal de nieuwe Disneyfilm 'Cinderella' in première gaan. Essence heeft in samenwerking met Disney een hele toffe make-upcollectie uitgebracht die vol zit met glanzende parelmoerkleuren en andere betoverende producten, kijk je mee?




Om jouw wangen net even een beetje op te frissen en dat prachtige blozende effect te krijgen gebruik je deze prachtige blush in 01 so this is love. Één haal met je kwast door dit betoverende doosje en je bent ready to go! Deze blush zal €3,39 gaan kosten!



Twee schitterende lipglossjes in kleuren als pastelroze en rood, maken je lippen onweerstaanbaar en super shiny! 01 sing, sweet nightingale en 02 so this is love zijn de namen die Essence deze producten gaf. Voor €1,99 per stuk zullen ze in de winkels liggen.


Bij een mooie make-uplook horen natuurlijk ook mooie oogschaduwkleuren, daarom komt het merk met een handig doosje waarin zes kleuren zitten. Twee zachtroze kleuren, een mooie pastel paars, een wat donkerdere paars/blauw, een donkerblauwe en een gouden kleur zitten in dit palette. Ik  ben benieuwd! Het palette heet 01 it's more than I ever hoped for en zal voor €3,89 te koop zijn.


Hoe leuk zijn deze nagelstickers met verschillende sprookjes van Disney erop? Zo versier je je nagels wel op een hele toffe manier! Er zijn twee verschillende soorten stickers, 01 the stroke of midnight en 02 it's more than i ever hoped for. Ze zullen €1,39 per stuk gaan kosten.


Met deze topcoat met zilveren glitters en een blauw met roze gloed voeg je net even wat meer sparkle aan je nagels toe. Je kunt deze gebruiken op een andere lak, of op je naturelle nagels aanbrengen. Deze lijkt me echt heel tof om over een ander lakje heen te doen! De topcoat heet 01 the glass slipper en zal €1,99 gaan kosten.


Bij een mooie collectie met glanzende en schitterende producten hoort natuurlijk ook een highlighter, het merk komt met een prachtige roze met een hele fijne shimmer. Ik snap alleen de roosjes niet helemaal, het was toch Assepoester? En nu krijg je een soort van Doornroosje. Maar dat maakt verder niet uit want de highlighter ziet er heel goed uit en ik ben erg benieuwd! Verkrijgbaar in 01 the glass slipper en te koop voor €3,39.


 Dan komen we alweer bij het laatste aan, de nagellakjes uit de collectie. De twee lichtroze kleuren geven een zacht porseleinen effect en de blauwe en gouden een koel metallic effect. Ik ben benieuwd hoe deze kleuren: 01 sing, sweet nightingale, 02 bibbidi-bobbidi-boo, 03 prince charming en 04 watch out lady tremaine! gaan uitpakken. Ze kosten €1,99 per stuk.

Dit was alweer de nieuwe limited edition van Essence die hoort bij de nieuwe Disneyfilm 'Cinderella' die dus op 12 maart 2015 in première zal gaan. De producten zullen echter al vanaf begin maart te koop zijn in Nederland bij het kruidvat en in België bij het kruidvat en de trekpleister. Dus wees er snel bij!



Mocht je vragen of opmerkingen hebben, kun je een reactie achterlaten onder dit artikel of mailen naar: lifetalktogether@outlook.com. Volg mij ook op Instagram en Bloglovin' om op de hoogte te blijven van alles wat er rondom mijn blog gebeurt! 

Bedankt voor het lezen van dit artikel en tot de volgende!
-xxx-
Nienke

4 opmerkingen:

  1. Ik kan niet wachten op de blush en highlighter!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee lieve Nienke,
    wat een prachtig artikel. Ik kan ook al niet wachten en was in mijn artikel ook zo enthousiast! Love

    BeantwoordenVerwijderen